Skip links

Theoriecursus auto

Wij raden onze leerlingen aan om via Nutheorie.nl de theoriecursus te volgen. Hier leer je alles, wat je moet weten om in één keer te kunnen slagen!

Theoriecursus in 1 dag

100% CBR examen gericht

Hoge Slagingspercentage!

De Auto theorie van Nutheorie

De auto theorie goed beheersen en daarnaast dezelfde middag nog slagen voor je CBR theorie-examen, dat kan met onze eendaagse spoedcursus. Onze docenten leren jou de auto theorie op een leuke en makkelijke manier aan, met veel herhaling, zodat je optimaal voorbereid bent op het CBR examen.

Ook cursisten met faalangst, ADHD en dyslexie slagen bij ons met de theoriecursus in één dag. Kortom, de ideale oplossing voor iedereen die snel het auto theorie-examen wil halen.

De cursus start in de ochtenduren en duurt tot in de middag, waarna je met een flinke dosis zelfvertrouwen en een bult aan kennis je theorie-examen zult afleggen

Hoe gaat het theorie-examen auto?

Het theorie-examen bestaat uit 3 onderdelen: Gevaarherkenning, Kennis en Inzicht.

Voor het theorie-examen heb je 30 minuten de tijd. Bij het onderdeel gevaarherkenning krijg je 8 seconden per vraag.

Het onderdeel gevaarherkenning bestaat uit 25 vragen, hiervan moet je 13 of meer vragen goed beantwoorden. Het onderdeel kennis bestaat uit 12 vragen, hiervan moet je 10 of meer vragen goed beantwoorden. Het onderdeel inzicht bestaat uit 28 vragen, hiervan moet je 25 of meer vragen goed beantwoorden. Bij de onderdelen kennis en inzicht krijg je in totaal ook 2 testvragen.

Bel mij terug